Laatupäällikkö palveluksessanne

Vuokraa laatupäällikkö

JSK Systems Oy tarjoaa yrityksellenne laatupäällikköpalvelun. Palvelumme kattaa niin laatu-, ympäristö- ja/tai työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitämiseen vaadittavan osaamisen, laatupäällikön päivittäisten työtehtävien hoidon kuin työkalujen kehitystyön.

Laatupäällikköpalvelun voitte ostaa esimerkiksi osa-aikaisena, urakkaluontoisena (esim. pelastussuunnitelman laatiminen) tai kausittaisena työnä; työkalujen kehityksen osalta työ voidaan hoitaa erillisenä toimeksiantona. Toimintamme kattaa kaikki vaiheet järjestelmän rakentamisesta ulkoiseen auditointiin ja sertifiointiin valmistautumiseen asti – ylläpitoa unohtamatta.

Pidempiaikaiseen toimeksiantoon voi sisällyttää myös JDoc-dokumentinhallintajärjestelmän asennuksen, käyttöönoton ja lisensoinnin. JDocin avulla saat laatudokumentit, speksit ja muut tärkeät dokumentit pysymään ajantasalla (sisäänrakennettu versionhallinta) ja helposti saatavilla (metahaku ja dokumenttien korvamerkintätoiminnot). JDoc on hankittavissa myös erillisenä tuotteena ja palveluna. Katso lisää: www.jdoc.fi

Ota yhteyttä!
Puh. 050 5181 802