Konsultointi

JSK Systems Oy tarjoaa yrityksellenne konsultointipalveluja niin laatu- ja ympäristö- kuin työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmien sekä tietoturvajärjestelmien implementoinnissa. Hoidamme vaatimusten mukaisesti prosessien kokonaisvaltaisen kartoitus- ja kehitystyön.

Konsultointien puitteissa organisaatioonne rakennetaan kattava ja systemaattinen toimintakokonaisuus, arvioidaan ja kehitetään yrityksen prosesseja ja dokumentaatiota ja tarpeen mukaan kehitetään tai otetaan käyttöön tarkoituksenmukaisia toimintaa tehostavia työkaluja.
………………………………..
Konsultointiin voidaan liittää muun muassa seuraavat palvelut ja osa-alueet:
•Laadunhallintajärjestelmät
•Ympäristönhallintajärjestelmät
•Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät
•Tietoturvakonsultointi: Tietoturva ISO 27001-vaatimusten mukaisesti : tietoturvakonsultti tietoturvakonsultointi
………………………………..
•Lakiseurantatyö (olennaisten lakien ja vaatimusten kartoitus sekä vaatimuksenmukaisuuskriteerien käsittely)
•Dokumentaation ja prosessien arviointi ja kehittäminen (mm. riskienhallintaprosessit, poikkeamien kartoitus ja käsittely, pelastussuunnitelman laatiminen)
• JDoc-dokumentinhallintajärjestelmämme asennus ja lisensointi www.jdoc.fi
•Työkalujen kehitys (esimerkiksi C++ tai MS Excel-pohjaiset järjestelmät, valmiiden sovellusten arviointi ja integrointi)
•ASPICE (automotive)/ SPICE 15504 -konsultointi mukaan lukien prosessien kartoitukset, sisäiset arvioinnit ja kyvykkyystason assessmoinnit
.
Ota yhteyttä: tehostetaan yrityksenne toimintaa, leikataan kustannuksia ja lisätään eri sidosryhmien tyytyväisyyttä ja sitoutumista organisaatioon.

laatupäällikkö laatukonsultti laatukonsultointi iso 9001 laatujärjestelmä lakiseuranta iso 18001 työterveys työturvallisuus iso 14001 ympäristö sertifikaatti ISO 9001 2015 muuttuu muutos quality manager ISO 9001:2015 ISO9001:2015 ISO9001:15 ISO 27001 tietoturva tietoturvakonsultti tietoturvakonsultointi laatustandardi dokumentinhallinta dokumentinhallintajärjestelmä auditointi quality engineer konsultti sertifiointi Laatukonsultti, ISO 9001 laatujärjestelmä ISO 14001 ympäristö ISO 18001 johtamisjärjestelmät laatupäällikkö QEHS QHES ISO 9001 uudistus ISO 9001 standardi laatujärjestelmän rakentaminen uudistuu pelastussuunnitelma pelsu